Горілка допомогла зізнатися? На Київщині водій повернувся на місце смертельної ДТП (фото)

Чоловік стверджує, нібито алкоголь вживав вже після трагедії.

Жінка переходила дорогу у непередбаченому місці. Фото: прес-служба Нацполіції.

У середу, 29 травня, на вулиці Щорса в Білій Церкві ВАЗ-2115 збив на смерть жінку, повідомляють Патріоти України.

"Слідчо-оперативна група встановила, що 61-річна жінка вийшла з автобуса і стала переходити дорогу в непередбаченому для цього місці. Водій автомобіля збив пішохода і втік, але через деякий час повернувся на місце аварії. Він розповів правоохоронцям, що намагався уникнути наїзду, але жінка різко побігла назад прямо під колеса його автомобіля. з місця ДТП, за його словами, він зник через переляк", - йдеться в повідомленні.

За словами водія, він приїхав в гараж, де випив горілки, а після вирішив повернутися і в усьому зізнатися. У його крові виявили 1,9 проміле алкоголю. Обставини трагічної події встановлює слідство.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...