​"Горітє в аду!": Колишня прессекретарка Ющенка емоційно звернулася до "Київенерго" з його "невіяловими" відключеннями

Родина Ванникової змушена сидути при свічках без тепла та світла, як і тисячі їхніх сусідів

Ірина Ванникова поскаржилася на роботу «Київенерго» та постійний холод удома. Емоційний відгук жінка написала на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

«Такої «насолоди» не відчувала з часів віялових відключень. Три пари шкарпеток, худі на мєху, дві пари штанів. Дві ковдри. І все одно холодно! Сніжок у шапці. Кицуне у руквицях. Діти в куртках», – написала Ванникова.

Жінка поскаржилася, що на столичних Осокорках з електрикою вічні проблеми. Тут регулярно вимикають світло. А «Київенерго» вона назвала «Дантовим пеклом, із тисячі пекельних кіл».

«Ваш колцентр мовчить, як німий. Зараз вибило одну фазу із трьох у дачному будинку, де все зав‘язано на електрику – світло, теплі підлоги, побутова техніка, туалет, інтернет. П‘ять годин назад. І в «Київенерго» ніхто не відповідає. «Київенерго», «горітє в аду»!», – емоційно завершила допис Ванникова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оператори системи розподілу (колишні обленерго) мають тимчасово відключати світло своїм клієнтам для обслуговування електричних мереж або для підключення нових споживачів. Виконувати такі роботи компанії мають весь рік, але за умови відключення споживачів не більше, ніж на 8 годин в зимовий період.

Про це повідомив державний Регулятор НКРЕКП на своєму сайті.

Про планові перерви в електропостачанні оператор системи розподілу повинен обов'язково повідомляти на власному вебсайті в мережі інтернет або через засоби масової інформації не пізніше ніж за 5 днів до початку відключення.

НКРЕКП зазначає, що повідомлення про планові відключення повинно містити інформацію про населені пункти та вулиці, які будуть відключені, причини перерви, дати та орієнтовну тривалість проведення робіт.

Нагадаємо, ДТЕК Київські мережі та ДТЕК Київські регіональні електромережі коригували графік проведення робіт на мережах на період новорічних свят.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...