Горів весь сходовий майданчик: У Львові сталася смертельна пожежа у п’ятиповерхівці (відео)

У квартирі, де виникла пожежа, знайшли тіло загиблої жінки.

У ніч на суботу, 6 лютого, у Львові згоріла квартира у п’ятиповерховому будинку. В результаті одна жінка загинула та троє людей, з яких одна дитина, постраждали. Як повідомляється на сайті ДСНС України, пожежа виникла в квартирі на першому поверсі. На момент прибуття рятувальників усе помешкання було охоплене вогнем, передають Патріоти України.

Токсичний дим, що виник внаслідок пожежі, заповнив сходову клітку будинку. Пожежники наділи спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до порятунку людей та ліквідації загорання.

Двох мешканців виявили без свідомості, їх на руках винесли на вулицю. Медики зафіксували ознаки отруєння продуктами горіння. Також з охопленого димом будинку рятувальники винесли на руках дитину, яку госпіталізували.

Всього із задимлених приміщень вогнеборці вивели на свіже повітря 8 осіб. У квартирі, де виникла пожежа, знайшли тіло загиблої жінки. Вона виявилась матір’ю власниці квартири.

Менш як за годину пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в квартирі, пошкоджено стіни під’їзду на площі 10 кв.м. Причини та обставини загоряння з’ясовують правоохоронні органи.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....