"Спалахнув, як сірник": На Черкащині у бензовозі заживо згорів 25-річний водій (відео)

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Кам‘янському районі стався масштабний розлив палива та пожежа. Водій обгорів і згодом помер у лікарні, передають Патріоти України.

Близько опівночі автомобіль-цистерна, який рухався трасою Н-1 Київ-Знам’янка, перевернувся під час руху у кювет.

Після цього цистерна розерметизувалася і з неї на землю вилилось 25 тонн пального, яке відразу спалахнуло. Коли на місце події прибув перший пожежний розрахунок, площа пожежі становила 400 квадратних метрів.

Із вогню рятувальники винесли 25-річного водія, який був охоплений вогнем. Потерпілого терміново доставили до Кам‘янської ЦРЛ, де він через дві години помер.

Зараз триває перевірка обставин події. За попередньою інформацією, ДТП могло статися через те, що водій заснув за кермом.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...