Гороскоп якраз прогнозував прибуток: Військовослужбовиця ЗСУ виграла кругленьку суму, зігравши у миттєву лотерею

Волинянка виграла пів мільйона гривень у державну лотерею. Про це пише msl.ua, передають Патріоти України.

28-річна військовослужбовиця Альона Зварич з Володимира, яка зараз перебуває у декреті, придбала миттєву лотерею-стирачку "ГРОШЕНЯТА" за 20 гривень в одному із маркетів мережі. "У нас із подругами є досить чудова традиція – ми час від часу заходимо на каву саме до цього маркета та купуємо лотерейки, щоб просто розважитися", – поділилася переможниця.

Наприкінці лютого Альона побачила у гороскопі на березень хороший прогноз для свого знаку зодіаку, і одразу вирішила, що потрібно купити лотерею. Її білет виявився виграшним – 500 000 гривень.

"Я не могла повірити, що виграла таку значну суму. Емоції вирували, в мене просто не було слів. І вже напевно коли я зв'язалася з "М.С.Л." і приїхала до регіонального відділення, де я заповнила документи на виграш, я зрозуміла, що я – та щаслива людина, якій пощастило виграти великі гроші. Тепер я ці кошти зможу витратити на те, про що досить давно мріяла", - поділилася вона.

Завершення анекдотичної ситуації з недокомунізованим топонімом: У Києві проспект Правди перейменували на честь Євросоюзу

четвер, 9 травень 2024, 5:58

У Подільському районі Києва проспект Правди перейменовано на честь Європейського Союзу. Таке рішення ухвалили в середу, 8 травня, на пленарному засіданні III сесії Київської міської ради IX скликання, повідомляє преслужба Київради. . "Проспект Правди ...

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.