Гороскоп на 21 липня: Астролог дала поради, здатні "перевернути" життя і притягнути успіх і багатство

21 липня відчуєте себе успішними і здатними гори звернути. Обмежте список покупок до мінімуму. Не варто позичати людям свої речі. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України

"Зранку доведеться добре побігати, а справи все рівно рухатимуться дуже повільно, - говорить астролог. - Дратуватиме мала результативність. До обіду дійти згоди з партнерами по бізнесу буде вкрай важко. Надвечір втома валитиме людей з ніг. Тому оточуючі погано контролюватимуть свої емоційні реакції. Це треба враховувати. Пізно ввечері не бажано гуляти темними вулицями. Частіше траплятимуться агресивно настроєні молодики. Кінець робочого дня краще провести у родинному колі". Астролог дала поради кожному знаку зодіака. Вони допоможуть вам змінити своє життя на краще.

Овен

Гроші спливатимуть швидко. Але так само швидко ви знаходитимете спосіб покрити чергову нестачу коштів. Шукайте додаткові засоби економії.

Телець

Робота повністю поглинатиме вашу увагу. На компліменти партнеру не вистачатиме сил. Зберігайте нейтральну інтонацію під час розмов.

Близнюки

Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле у своєму минулому.

Рак

Повертатися до колишніх партнерів не варто. Дуже швидко ви згадаєте про причини колишнього розриву.

Лев

Стримуйте прояви свого егоїзму. Не вимагайте від коханих цілковитої уваги. Вони мають немало щоденного клопоту. Згляньтеся на це.

Діва

У вашій кишені достатньо грошей. Кохані зі щирим серцем прагнутимуть допомагати вам у справах. Прийміть їх турботу із вдячністю. Не відмежовуйтеся.

Терези

Очікувані кошти надходитимуть вчасно. Коливання ринкових цін помітно не впливатиме на ваш бюджет. Підводитиме годинник і транспорт. Доведеться не раз корегувати плани.

Скорпіон

Вам бракуватиме гнучкості. Домашні можуть різко протистояти вашим вимогам. Спробуйте поступитися. Шукайте компромісів.

Стрілець

Додаткового прибутку не очікується. Від деяких форм заробітку ви відмовлятиметеся самі. Не час мріяти про великі покупки.

Козеріг

Шумна компанія швидко втомить вас. Проведіть вечір у тихому домашньому оточенні. Почитайте книгу або послухайте тиху музику.

Водолій

На втілення нових ідей у життя ваших фінансових ресурсів не вистачатиме. Вирахуйте необхідну суму. Залучіть до справи однодумців.

Риби

Пильнуйте за роботою посередників. Вони можуть скористатися вашою необізнаністю у справах. У результаті очікуваного доходу не матимете.

Джерело: Gazeta.ua

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...