Гороскоп на літо: Астрологи розповіли, чим займатися, аби стати багатим та успішним

Літо - найкращий час для початку нового курсу навчання. Легко сприйматиметься будь-яка інформація. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Вже зараз сміливо беріться за оволодіння новими знаннями, - говорить астрологиня. – Добре працюватиме пам'ять. Зосередьте увагу на більш важливих питаннях. Не варто гаяти часу. Вивчення іноземних мов допоможе багатьом досягти поставленої цілі, стати багатим та успішним. Займіться оформленням важливих документів. Висувайте креативні ідеї. Не йдіть до ігрових клубів. Залишите там немалу суму. У липні стримуйте свій азарт покупця. На розпродажі ви можете придбати дешевий непотріб. Не виставляйте у продаж свої речі. Вигідно їх збути не зможете. Зачекайте з відкриттям депозитних рахунків. У червні добре проходитимуть операції з нерухомістю. Але брати іпотечний кредит не слід. Він стане тягарем для вашого бюджету".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пильнуйте за гаманцем і банківськими картками. Доведеться оформляти заповіт чи ділити спадщину. Можуть нагадати про себе спазматичні болі у шлунку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У вівторок помітите, куди йде левова частка заробітку. Проаналізуйте це, щоб уникнути збитків у майбутньому. Фермерів розчарують врожай полуниці й городини.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ходити на співбесіди і надсилати резюме не варто. Зміните шило на мило. Не поспішайте освідчуватися. Помітите у коханих риси характеру, які вас дратуватимуть. Посильте догляд за яснами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Розраховувати на підтримку фінансових партнерів не варто. Вони самі будуть без грошей. Рухайтеся малими кроками.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Торгівля йтиме мляво. Зачекайте із закупівлею товару на літо. Підніме настрій желе чи порція улюбленого торта.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Невдачі зазнає той, хто не вміє підлаштовуватися під обставини. Зникають додаткові джерела прибутків. Не беріть на себе спонсорських обов'язків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хотітиметься любові й романтики. Кохані уникатимуть діалогу. Уваги потребує бронхо-легенева система. Вчасно робіть щеплення від грипу та коронавірусу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скористайтеся шансом підвищити заробітки. Не уникайте додаткової роботи. На працьовитих чекає успіх.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не шкодуйте за втраченим. Варто рухатися вперед і обирати вигідніші пропозиції.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Порадуйте коханих букетом польових квітів. Доведеться боротися зі шкідниками. Не зловживайте хімікатами на городі. Вирощені вами овочі споживатимуть діти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Успіху радійте мовчки. Хвальки накличуть на себе проблеми. Дайте дітям можливість самостійно обирати професію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це час натхнення й особливих зустрічей. Пильнуйте під час ремонту електроприладів. Є небезпека ураження електричним струмом. Стережіться кліщів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...