Горить і детонує: На Луганщині знову курили біля складу з боєприпасами (відео)

Склад зброї в районі Ірміно Луганської області, яка підконтрольна російським військам, раптово спалахнув. Пожежа та сильний тріск помітні місцевим мешканцям за кілька кілометрів, передають Патріоти України.

Про це повідомив радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко на своєму Telegram-каналі. Попри те, що джерелом займання могла стати ракета, він пожартував з того, що в Міноборони агресора знову звинуватить горе-курців серед співробітників.

"Повідомляють про приліт до складу боєприпасів, зараз він детонує. Знову "курять"!", – прокоментував Геращенко інцидент.Зазначимо, що бойове сховище озброєнь ворога розташоване між Стахановим та Первомайськом. Висока ймовірність, що пожежа виникла завдяки високоточному удару українських воїнів.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...