
З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
В українському консультаційному центрі у Берліні фіксують різке збільшення кількості звернень від молодих чоловіків віком 18-22 роки. Про це повідомляє Deutsche Welle, передають Патріоти України. За словами координаторки центру Еліни Венер, раніше відс...
Синоптики попереджають: зима 2025–2026 років може стати однією з найхолодніших за останні десятиліття. Європу очікує сезон різких контрастів - від теплої та штормової погоди на початку до історичних холодів у лютому, передають Патріоти України. За дани...