З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
В Україні вже відбуваються судові процеси над громадянами, які заборгували значні суми за комунальні послуги. Так, у 2024 році виконавча служба отримала 429 тис. справ на загальну суму у понад 6 млрд гривень. Про це повідомили у Міністерстві розвитку г...
Ігор Чечітко вже півтора десятка років очолює українське представництво Нідерландської селекційної компанії HZPC Royal Group, яка більше 120 років займається селекцією і насінництвом картоплі, передають Патріоти України з посиланням на Факти. Приводом ...