Господині на замітку: Гуляш по-угорськи - незвично і шaлено смачно

Він завжди виходить смачним і ароматним, відірватися від нього дуже важко!

З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.

Складові:

  • Яловичина – 500 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Червоний болгарський перець – 1 шт.
  • Олія – 50 мл
  • Перець чилі без насіння – 5 г
  • Часник, пропущений через прес – 3 зубчики
  • Середня картопля – 3 шт.
  • Солодка паприка – 1-1,5 ст. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.

Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.

Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.

Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.

Смачного!

Скандал у центрі Києва: Невідомі почали розбирати один з історичних корпусів Києво-Могилянської академії. Пам'яткоохоронець б'є на сполох

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:51

У історичному осередку Києво-Подолу, без дозволів розбирають історичну будівлю — Новий академічний корпус Києво-Могилянської академії, зведений у 1822 році. Про це повідомив дослідник історичної спадщини Дмитро Перов, передають Патріоти України. . За ...

"Інтриги колишнього топменеджера": У м'ясній компанії Добкіна відреагували на звинувачення у роботі на Росію

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:30

Після того, як "Економічна правда" з посиланням на реєстр опублікувала матеріали справи щодо імовірного зв`язку м`ясного бізнесу Добкіних з країною-окупантом, із журналістами вийшли на зв`язок представники компанії Avesterra Group (нова назва Володимир...