З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
У історичному осередку Києво-Подолу, без дозволів розбирають історичну будівлю — Новий академічний корпус Києво-Могилянської академії, зведений у 1822 році. Про це повідомив дослідник історичної спадщини Дмитро Перов, передають Патріоти України. . За ...
Після того, як "Економічна правда" з посиланням на реєстр опублікувала матеріали справи щодо імовірного зв`язку м`ясного бізнесу Добкіних з країною-окупантом, із журналістами вийшли на зв`язок представники компанії Avesterra Group (нова назва Володимир...