Господині на замітку: Гуляш по-угорськи - незвично і шaлено смачно

Він завжди виходить смачним і ароматним, відірватися від нього дуже важко!

З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.

Складові:

  • Яловичина – 500 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Червоний болгарський перець – 1 шт.
  • Олія – 50 мл
  • Перець чилі без насіння – 5 г
  • Часник, пропущений через прес – 3 зубчики
  • Середня картопля – 3 шт.
  • Солодка паприка – 1-1,5 ст. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.

Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.

Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.

Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.

Смачного!

Найцікавіша знахідка за останні 150 років: На Закарпатті археологи знайшли руїни стародавнього замку (фото)

п’ятниця, 8 серпень 2025, 19:30

Археологи знайшли в районі Берегова на Закарпатті руїни стародавнього замку, який існував ще до XVIII століття. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА. «На Ардівській горі біля Берегова ар...

Варто знати! Коли при броні треба йти в ТЦК на комісію

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:55

Військовозобов’язані громадяни з бронюванням не мають проходити військово-лікарську комісію. Але є один виняток з цього правила, згідно із яким громадянин все одно повинен з’явитися на ВЛК. Про це на порталі "Юристи.UA" написав юрист Владислав Дерій, п...