З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
Українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на рішення уповноваженого із захисту державної мови щодо скандального виступу Вєрки Сердючки, передають Патріоти України. Нагадаємо, днями Тарас Кремінь зазначив, що артист не отримає покарання за ви...
Камери спостереження відділу "Сянки" на Львівщині зафіксували оленя, який неспішно прогулювався вздовж лінії прикордонних інженерних загороджень. Відео опублікувало Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, передають П...