З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
У 2025 році Україна перейде на зимовий час 26 жовтня - о четвертій годині ранку. Годинники треба перевести на одну годину назад, тобто на третю ранку, передають Патріоти України. Гаджети, на яких встановлене автоматичне переведення годинника, оновлять ...
Українцям, які не мають роботи, планують збільшити виплати допомоги по безробіттю. Крім того, у законопроєкті № 14096, зареєстрованому на сайті парламенту, передбачається подовження терміну виплати такої допомоги з 90 до 180 календарних днів, передають...