
З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
У Грузії поліція затримала чоловіка за підозрою у розповсюдженні наркотиків. Ним виявився 19-річний громадянин України. Правоохоронці вилучили в нього 153 пакунки з метадоном. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Міністерства внут...
Український хор «Пісні для України» виконав одну з найпопулярніших різдвяних пісень – Carol of the Bells – у щорічному зверненні короля Великої Британії Чарльза III, повідомляють Патріоти України. Музичний директор і головний диригент колективу Богдан ...