
З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
Українська пара, яка живе у Великій Британії, не змогла потрапити до стоматолога, тому вирішила поставити зубну пломбу самостійно вдома. Цікаво, що такі спеціальні набори можна придбати просто в магазині. Пара показала в Instagram процес встановлення п...
На 103-му році життя помер Володимир Буштедт – довголітній діяч Організації українських націоналістів (ОУН) та активний представник української діаспори в Австралії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на голову Організації українських на...