З цієї страви може початись ваша любов до угорської кухні, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою і пасеруємо на рослинній олії Додаємо дрібно порізану цибулю і готуємо на повільному вогні.
Окремо нарізаємо, очищений від шкірки помідор кубиками, додаємо подрібнений часник і тушкуємо в сотейнику, поки томати не пустять сік. Перемішуємо цю суміш і тушкуємо на маленькому вогні.
Викладаємо овочі в каструлю, додаємо солодку паприку і 1 літр окропу, солимо і доводимо до кипіння. Додаємо яловичину, нарізану кубиками, тушкуємо протягом години.
Потім додаємо моркву, нарізану кубиками зі стороною 1 см, а через 10 хвилин нарізану кубиками картоплю. Готуємо до готовності картоплі. Додаємо в готову страву подрібнений перець чилі за смаком.
Смачного!
Колишній міністр економіки України, президент Київської школи економіки (KSE) Тимофій Милованов розповів про конфліктну ситуацію, що виникла з журналісткою Яніною Соколовою через ненадання гранту. Ексміністр в соцмережах також оприлюднив скриншоти пере...
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду (ВАКС) залишила під вартою керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяну Крупу. Однак розмір грошової застави їй значно зменшили, повідомляють Патріоти України з посил...