Телеканал СТБ знімає дев'ятий сезон самого вагомого шоу країни "Зважені та щасливі". Поки глядачі в очікуванні нового сезону, тренер Марина Боржемська розповіла про здорові та смачні рецепти.

Цього разу - піца! Але, звичайно, не звичайна, а правильна, передають Патріоти України з посиланням на lady.tochka.net.
Інгредієнти:
- 1 грудка куряча (або індички);
- 2 яйця;
- 100 г брокколі;
- половинка болгарського перцю (можна замороженого);
- шпинат свіжий або зелень;
- цибуля жовта або червона - декілька кілець;
- 50 г тертого сиру (бажано до 45% жирності);
- 3 ст. л. йогурту натурального нежирного;
- за смаком сіль, перець;
- 1 ч. л. оливкового (або рослинного) масла.
Спосіб приготування:
- Грудки нарізати кубиками і прокрутити в блендері до однорідної маси. Посолити, поперчити (трохи) і додати 1 ч.л. масла і яйця. Суцвіття брокколі руками розділити на гілочки, перець нарізати. Сир натерти.
- Духовку нагріти до 180 градусів. Деко або форму застелити пергаментом, викласти курячу масу і запекти 10-15 хвилин. Далі вийняти курячу основу з духовки, намазати йогуртом. Насипати сиром і укласти овочі на твій розсуд, трохи посолити. Далі знову відправляємо в духовку на 10 хвилин. Овочі можеш додавати будь-які.
- Дістати піцу, прикрасити зеленню або шпинатом.
Піцу можна їсти на обід з салатом.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України.
. На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Пара, що живе в сільській місцевості провінції Сичуань, подала на розлучення і під час процесу фокус їхніх активів змістився на птицю, яка була основним джерелом їхніх доходів, передають Патріоти України з посиланням на South China Morning Post.
. Під...