Господиня купила трек-нашийник для своєї кішки і дізналася її таємницю - виявилося, улюблениця живе не тільки з нею

Мешканка Ірландії Аойф Макалір вирішила перевірити, чим займається її кішка на прізвисько Джаггер, коли гуляє по околицях. Господиня повісила на пухнасту нашийник з GPS-трекером, і дізналася, що та живе не тільки з нею, але ще з п'ятьма родинами, до яких забігає кожен день, передають Патріоти України.

Дівчина опублікувала відео зі своїм експериментом і маршрутом кішки у себе в TikTok. Відео одразу ж стало вірусним, набравши понад 380 тисячі переглядів й понад 45 тисяч лайків. Стеження показало, що за добу Джаггер заглянула в п'ять будинків, в яких напевно її погладили та видали додаткову порцію ласощів. Після своїх пригод улюблениця як ні в чому не бувало повертається до господині.

Макалір врятувала свою пухнасту подругу, підібравши її на вулиці. "Їй було 6 років, і коли ми її забрали, вона була дикою кішкою. Ми взяли її до себе і зробили частиною своєї сім'ї, але вона все ще любить свої природні інстинкти, що виражаються в блуканнях. Зазвичай вона щодня виходить на вулицю, але повертається щовечора перед сном", - поділилася дівчина з Bored Panda.

На жаль, Джаггер померла днями через ускладнення з нирками. Макалір зізналася, що сусіди, у яких кішка була постійним гостем, теж сумують за нею і навіть писали їй.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...