Господиня помітила надзвичайну схожість свого улюбленця з котом зі "Шрека" - перед поглядом попрошайки не встоїть ніхто (фото)

Мешканка Нідерландів на ім'я Дебора Де Асіс помітила надзвичайну схожість свого котика на прізвисько Майстер По По з персонажем зі "Шрека", який запам'ятався багатьом своїми сумними великими очима. Щоб отримати бажане, улюбленець дівчини робить таку мордочку, перед якою не можуть встояти ні його господиня, ні навіть її друзі, передають Патріоти України.

Дебора навіть зняла на камеру те, як вміло Майстер По По виконує свій трюк по чарівності оточуючих, і виставила фото в свій Instagram. Впевнені, ви теж не зможете встояти перед цією милотою.

Майстер По По з'явився в домі Дебори зовсім ще малюком. "Ми забрали його, коли йому було 8 тижнів. Він дуже грайливий та милий. Він любить обніматися, і плаче щоранку, поки ми не прокинемося і не приділимо йому уваги", - розповіла господиня котика Bored Panda. У котика дуже розвинена міміка, якою він вміло користується. Ну як можна встояти перед цим милим маніпулятором і не дати йому чогось смачненького?


Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...