Господиням на замітку: Як приготувати смачну уху - рецепт від Лізи Глінської

Що приготувати у перші дні нового року? Єлизавета Глінська пропонує смачну ароматну уху, передають Патріоти України.

Кондитерка Єлизавета Глінська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом смачної ухи. Надзвичайно легкий смачний суп сподобаються усій родині.Інгредієнти:

  1. Поставте на вогонь каструлю з водою.
  2. Ретельно помийте, почистіть рибу від нутрощів, відділыть голову, зябра, хвіст, промийте рибу.
  3. Помийте, почистіть від шкірки цибулю, моркву, наріжте скибочками. Обсмажте на пательні до золотистої скоринки. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. Червону рибу наріжте скибочками. Помідори, помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
  4. У каструлі з водою, додайте рибу, цибулю, моркву, варіть 30 хвилин. Бульйон процедіть через сито.
  5. У каструлі бульйон варіть на маленькому вогні, додайте картоплю, червону рибу, помідори, варіть 15 хвилин до готовності. Перед подачею задекоруйте листям петрушки. Смачного!

Рецепт ухи від Лізи Глінської у відео:

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...