Господиням на замітку: Як приготувати смачну уху - рецепт від Лізи Глінської

Що приготувати у перші дні нового року? Єлизавета Глінська пропонує смачну ароматну уху, передають Патріоти України.

Кондитерка Єлизавета Глінська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом смачної ухи. Надзвичайно легкий смачний суп сподобаються усій родині.Інгредієнти:

  1. Поставте на вогонь каструлю з водою.
  2. Ретельно помийте, почистіть рибу від нутрощів, відділыть голову, зябра, хвіст, промийте рибу.
  3. Помийте, почистіть від шкірки цибулю, моркву, наріжте скибочками. Обсмажте на пательні до золотистої скоринки. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. Червону рибу наріжте скибочками. Помідори, помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
  4. У каструлі з водою, додайте рибу, цибулю, моркву, варіть 30 хвилин. Бульйон процедіть через сито.
  5. У каструлі бульйон варіть на маленькому вогні, додайте картоплю, червону рибу, помідори, варіть 15 хвилин до готовності. Перед подачею задекоруйте листям петрушки. Смачного!

Рецепт ухи від Лізи Глінської у відео:

Дистанційну роботу пропонують 15% роботодавців в Україні: Ось в яких сферах найчастіше

неділя, 17 серпень 2025, 9:08

Найпоширенішою формою організації праці є традиційна форма роботи - на підприємстві. На це вказали 93,5% підприємств, передають Патріоти України з посиланням на масштабне Дослідження ринку праці 2024-2025. Гнучкий режим використовують 14,4% роботодавці...

З 12 жовтня умови в'їзду до ЄС для українців зміняться: Шо варто знати

неділя, 17 серпень 2025, 8:56

В Європейському Союзі повідомили, що з 12 жовтня на зовнішніх кордонах ЄС почнуть поетапно запроваджувати нову систему в’їзду та виїзду EES. Вона поступово замінить звичне проставляння штампів у паспортах на біометричну реєстрацію. Про те, як впровадже...