Гості були дуже цікаві: Луценко відствяткував день народження в елітному ресторані Києва (фото)

Привітати Юрія Луценка прибули екс-президент України Петро Порошенко, мер столиці Віталій Кличко, бізнесмен Ігор Суркіс, екс-начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, прокурор Роман Говда та інші.

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко відсвяткував своє 55-річчя в дорогому столичному ресторані Vino e Cucina, а привітати його прийшли екс-підлеглі, колишній резидент України Петро Порошенко та мер Києва Віталій Кличко. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на інформацію "Схеми: корупція в деталях" на сторінці у Facebook.

Ресторан спеціалізується на стравах італійської кухні. У день святкування спеціально для Юрія Луценка його закрили на вхід для звичайних відвідувачів. Хоча, зазвичай, адміістрація закладу на такі поступки не йде. Ресторан належить Михайлу Бейліну, якого підозрюють в причетності до корупційної схеми в "Укрзалізниці", внасліок чого держава не дорахувалася 20 мільйонів гривень.

Привітати Юрія Луценка прибули екс-президент України Петро Порошенко, мер столиці Віталій Кличко, бізнесмен Ігор Суркіс, колишній начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, прокурор Роман Говда, колишній керівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В'ячеслав Свірець, екснардеп від «Блоку Петра Порошенка» та політтехнолог Порошенка Ігор Гринів.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...