Гості були неприємно вражені: Ресторан стягнув божевільні гроші за нарізку торта на день народження

Італійський ресторан на Сицилії шокував відвідувачів. З гостей стягнули 20 євро за розрізання торта, який ті принесли на святкування дня народження, повідомляють Патріоти України.

"З родини в Італії стягнули 20 євро за розрізання торта на 20 частин, які вони купили самі. Вони замовили їжу та напої на суму 121 євро, але з них стягнули додаткову плату. Якщо це не зловживання службовим становищем, то мені цікаво, що це!", — йдеться в оригінальному твіті поруч із фотографією рахунку.

Користувачі соцмереж були шоковані подібною ситуацією. Однак, це не перший випадок, коли італійський ресторан стягує зі своїх клієнтів неочікувану плату за обслуговування.

Дивні випадки з обслуговуванням в Італії

Нещодавно повідомлялось про британського туриста, з кого додатково взяли 2 євро за розрізання сендвіча навпіл. "Нам довелося використовувати дві тарілки замість однієї, і час на їх миття подвоївся, а потім два килимки. Це був не простий підсмажений бутерброд, усередині також була картопля фрі. Нам знадобився час, щоб розрізати його на дві частини", - намагались виправдатися у закладі.

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...

Куточок ренесансної Європи у серці Туреччини: Чому ніхто не живе в місті-привиді Бурдж-аль-Бабас, де вся забудова у формах красивих середньовічних замків (фото)

субота, 27 липень 2024, 16:45

Турецьке містечко Бурдж-аль-Бабас, що розташоване на півдорозі між Стамбулом та Анкарою, зараз стоїть занедбаним, хоча після початку будівництва минуло лише десять років. Амбітний бізнес-проєкт, що мав вражати своїм архітектурним рішенням туристів, пер...