Гостре питання боксу в Олімпійських іграх: Чи буде виключено цей вид спорту з майбутніх програм?

Яке рішення прийняв МОК.

Бокс залишається олімпійським видом спорту, але у AIBA відібрали право організовувати турнір і кваліфікації. Бокс не будуть виключати з програми Олімпійських ігор-2020 року, які пройдуть з 24 липня по 9 серпня в Токіо. Відповідне рішення прийняв Міжнародний олімпійський комітет, повідомляють Патріоти України.

У свою чергу, Міжнародна асоціація боксу (AIBA) позбавлена права організовувати турніри і кваліфікації через проблеми з фінансовою звітністю, некомпетентною роботою суддів і системою організації турнірів.
Згідно з рішенням МОК, організацію олімпійського та кваліфікаційних турнірів доручать робочій групі, яку очолив член Олімпійського комітету Японії.
Відбір на Олімпіаду пройде з січня по травень 2020 року. Бокс був в програмі всіх Олімпіад з 1920 року, не дивлячись на те, що виникали суперечки через суддівство і підозри в договірних поєдинків.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...