"Готовий йти пішки": Застряглий в ОАЕ українець не може поховати маленьку дочку (фото)

Українець не може повернутися з Об'єднаних арабських Еміратів, щоб поховати свою маленьку дочку Єву. Про жахливу ситуацію Рустам Гаджієв написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Батько дитини повідомив, що придбав квитки на два рейси з Дубая (на 25 і 28 квітня), проте вони були скасовані. "Якщо ви думаєте, що мертва дитина це найстрашніше, це не так. Страшно, що ти не можеш до нього приїхати. Не можеш втішити вбиту горем жінку", – написав Рустам.

Чоловік благає допомогти йому повернутися в Україну, щоб поховати дитину. "Я прошу!!! Благаю!!! Допоможіть потрапити з ОАЕ в Україну. Я готовий пішки йти, будь-які стикування підійдуть. Допоможіть, будь ласка, попрощатися з моєю Евочкою", – додав він.

Про смерть маленької дочки Рустам Гаджієв повідомив 21 квітня.

На наступний день дружина Рустама – Аліна – також поділилася бідою.

Причину смерті дівчинки батьки не повідомили.

Через деякий час Гаджієв оновив свій пост. "Я так розумію, єдиний варіант – це летіти до Мінська, а звідти машиною в Україну. Але мені потрібні гарантії, що РБ мене випустить, а Україна впустить", – написав він. У коментарях до посту Гаджиєва відповів і глава МЗС України Дмитро Кулеба. Він підтвердив, що транзит через Білорусь можливий.

Зараз батько шукає варіанти, як дістатися з ОАЕ в Білорусь. Прямих рейсів немає. Тому, як розповів чоловік, зараз він намагається взяти квитки на Абу-Дабі – Амстердам – Мінськ. А вже з Білорусі їхати в Україну, щоб попрощатися з малятком.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...