Готуємо млинці на Масляну з оригінальною начинкою: ТОП-3 простих рецепта до свята

У 2020 році само свято Масляної випадає на 1 березня, ну а Масляний тиждень починається з 24 лютого. Щоб ви приготували найоригінальніші і найсмачніші частування в цей період, ми зібрали кращі рецепти начинок для всіма улюблених традиційних млинців на Масляну, передають Патріоти України.

Млинці з авокадо і базиліком

Для приготування цієї смачної і надзвичайно корисної начинки вам знадобляться наступні інгредієнти: авокадо (4 шт.), яйця курячі (2 шт.), плавлений сирок (1 шт.), балізік свіжий (1 пучок), часник (1 зубчик), сіль і перець (за смаком), лимонний сік (0.5 ч. л.).

Крок 1: Для початку потрібно відварити яйця вкруту, потім почистити їх і максимально дрібно нарубати.

Крок 2: Авокадо дістати ложкою зі шкірки і гарненько розім'яти виделкою.

Крок 3: Часник почистити і пропустити через прес.

Крок 4: Базилік помити і дрібно нарізати.

Крок 5: Плавлений сирок натерти на дрібній тертці.

Крок 6: Змішати всі інгредієнти, заправити їх лимонним соком, додати сіль і перець і ретельно перемішати. Після чого намазати начинку на млинці і згорнути з них рулетики або конвертики.

Млинці з червоною рибою і вершковим сиром

Для цієї начинки потрібні такі продукти: червона риба на ваш смак (приблизно 300 г), вершковий сир (300 г), зелень (1 пучок).

Крок 1: Спочатку потрібно нарізати рибу на тонкі смужки.

Крок 2: Потім дрібно нарубати зелень.

Крок 3: Тепер слід змастити млинці вершковим сиром, покласти зверху трохи риби, потім присипати зеленню і згорнути млинці в рулети.

Млинці з солоним сиром і зеленню

Для приготування цього корисного частування вам знадобляться: сир будь-якої жирності (300 г), зелень (1 пучок), часник (2 зубчики), сметана середньої жирності (3 ст. л.), масло вершкове (приблизно 2 ст. л.), сіль і перець за смаком.

Крок 1: Зелень треба помити і дрібно нарізати, часник почистити і пропустити через прес.

Крок 2: Сир розім'яти виделкою, додати в нього зелень і часник.

Крок 3: Потім розтопити вершкове масло, додати його до решти інгредієнтів. Покласти сметану, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Крок 4: Змастити млинці начинкою і скласти з них конвертики або рулети. Також можна прикрасити такі млинці дрібно нерезанною зеленою цибулею.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...