"Готується до Дня злуки?": Режисер параду Зеленського взяв у роботу улюбленицю Росії Лорак (фото)

Алан Бадоєв вирішив продовжити співпрацю зі співачкою-зрадницею.

Алан Бадоєв. Фото: Інстаграм.

Український режисер Алан Бадоєв засвітився на зйомках зі співачкою Ані Лорак, яка проміняла Батьківщину на Росію. Відповідний кадр оприлюднений на сторінці артистки в Instagram, а на скандальну деталь звернув увагу український політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Ані Лорак. Фото: Інстаграм.

"Тут режисер Дня незалежності Бадоєв, здається, готує новий парад. До Дня ЗСУ або до Дня злуки", – задався питанням Голобуцький.

Показово, що в публікації Лорак йдеться про майбутній вихід нового кліпу на пісню "Ми порушуємо". Бадоєв, судячи з усього, є режисером. Коли саме відбудеться прем'єра, поки невідомо. Співачка лише вказала, що "скоро".

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...