Готується вперше стати мамою: Переможниця "Холостяка" в подробицях розповіла, як дізналася про вагітність і показала кадри з УЗД

Переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова приховувала свою вагітність чотири з половиною місяці, але тепер дівчина з радістю ділиться подробицями свого особливого стану та показує кадри, які до недавнього часу опублікувати не могла, передають Патріоти України.

В одному зі свіжих постів майбутня мама розповіла, як дізналася про свою вагітність. Виявляється, Даша та Нікіта планували малюка і напередодні проходили обстеження, однак зачати дитину вийшло не відразу.

"Спочатку ми ставилися до вагітності трохи "фанатично" в тому плані, що настільки сильно цього хотіли, що не відходили від аптеки і купували по 10 тестів за раз. Звичайно, в цей період нічого не відбувалося, - ділиться Квіткова. - А потім я видихнула і вирішила просто відпустити цю ситуацію".

Щоб відволіктися від цих думок Нікіта і Даша з друзями вирушили до Львова, і як пізніше з'ясувалося, дівчина вже була вагітна, але не знала про це. Перебуваючи в іншому місті Квітковій приснився сон, в якому вона робить два тести і обидва показують заповітні дві смужки.

"Прокинувшись вранці, я не звернула увагу на сон, ну хіба мало що мені може снитися, хоча Нікіті його розповіла", - згадує дружина Добриніна.

Повернувшись до Києва Даша згадала, що у неї в тумбочці лежить два тести на вагітність, і вона відразу згадала про недавній сон.

"Вирішила зробити, ну про всяк випадок. Роблю перший - позитивний. Я така: Це маячня. Не може бути, до цього ж всі негативні були. На ранок роблю другий - позитивний. Стою в ванній та ридаю від щастя", - згадує Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Щоб упевнитися в правдивості тесту Даша відразу вирушила в найближчу клініку - результат аналізу показав, що вагітність настала близько місяця тому.

Квіткова не стала чекати особливого випадку, а розповіла Добриніну відразу. "Планую розповісти Нікіті в особливий момент, але терпіти не можу. Тому просто підходжу до нього і поки він дивиться якийсь серіал, вручаю йому два тести. Скажу чесно, плакали обидва", - згадує Даша.

На початку вагітності Даша та Нікіта перехворіли на коронавірус, тому відразу після одужання вирушили на УЗД, щоб упевнитися, що з малюком все в порядку.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...