Готуйте шуби та рукавички: В Україну йдуть снігопади і морози до -15

Погода в Україні покаже зимовий характер в середині січня. Синоптики прогнозують морози і снігопади ближче до Водохреща, 19 січня, а "в мінус" температура почне йти вже 9-10 числа. Так, згідно з даними Gismeteo, 6-8 січня ще триматиметься плюсова температура вдень, а вночі очікується близько нуля або невеликий мінус, повідомляють Патріоти України.

З 9 по 13 число стане прохолодніше - вдень близько нуля, а вночі морози посиляться. А от з 14 по 19 число підморозить серйозніше. Найхолодніше на Сході - вдень до -9 градусів, а вночі до -15 морозу.

На Півдні вдень близько -1 градуси, а вночі до -5 морозу, а на інших територіях - вдень близько -5, а вночі до -10 градусів.

Крім того, наступного тижня очікується сніг, а місцями сильні снігопади. Багато опадів буде і до кінця поточного тижня - там, де плюсова температура - дощі, а там де нуль або трохи нижче, - дощі з мокрим снігом.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...