Готуйте теплий одяг! На українців чекає посилення морозів, синоптик назвала точну дату

Найближчими днями в Україні очікується холодна погода з періодичним снігом. Денна температура у більшості областей коливатиметься у межах 0°...-4°, але потім морози посиляться. Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко, зазначають Патріоти України.

З нового тижня у більшості областей України очікується посилення морозів", - попередила синоптик.За її даними, 21-22 січня в Україні періодично випадатиме сніг. "Хіба що у південній частині без істотних опадів, а також на Сході в неділю переважно сухо", - зауважила синоптик, та попередила про ожеледицю та рвучкий вітер.

За її словами, найближчими днями температура повітря вдень коливатиметься в межах 0°...-4°, а на півдні буде +1°...+5°. У Києві в суботу та неділю, за прогнозом синоптика, часом сніжитиме, також очікується поривчастий вітер. Вночі -3°...-6°, вдень 0°...-2°. Ожеледиця.

У Києві на наступному тижні, за словами Наталки Діденко, морози також зміцніють. Нагадаємо, на сьогодні, 21 січня, у більшості областей оголошено штормове попередження. За даними Укргідрометцентру, очікуються пориви вітру та ожеледиця на дорогах. Негода омине лише Одеську, Миколаївську, Херсонську області та Крим.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...