Готуйте теплий одяг: В Україну йде різке похолодання, синоптики попередили про зміну погоди

Після прогнозів Українського Гідрометцентру про стрімке похолодання в Україні їх підтвердили і інші погодні ресурси, передають Патріоти України.

Так, сайт Гісметео повідомляє, що в середу, 18 серпня, температура повітря в Києві впаде відразу на 7 градусів — до 24 С, а сайт sinoptik.ua пророкує ще більше зниження — до 21 С.

Синоптик Наталія Діденко пояснює похолодання впливом вологого атмосферного фронту північно-західного циклону Luciano. Вона прогнозує, що в середу під впливом цього фронту спека почне відступати і похолодання пошириться на схід. «Хоча саме східні області України будуть утримувати високі люті градуси найдовше», — попередила Діденко.

Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...