Готуйтеся до "сюрпризів": Синоптик прогнозує в Україні нестійку погоду зі зливами та сильною спекою

До кінця тижня в Україні спостерігатиметься нестійка погода. Очікуються сильні зливи, подекуди грози та шквали, а на півдні вдарить спека до +34°. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, що опублікований на порталі "Метеопрог", передають Патріоти України.

Погода 13 липня

У середині тижня у західних областях, вдень також місцями у центральних та північних регіонах пройдуть дощі з грозами. Також у західній частині вдень місцями очікуються сильні зливи. Температура повітря в нічний час коливатиметься в межах +12…+17 °С, на узбережжі морів до +22 °С; вдень +23…+28 °С, у центральних та південних областях повітря прогріється до +29…+34 °С.

Погода 14 липня

У п'ятницю вночі у західних, центральних та північних областях пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними. Вдень опади перемістяться на північ Лівобережжя країни. Місцями прогнозуються грози та шквали 15-20 м/с. Вітер буде південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +16…+21 °С, вдень +24…+29 °С, у північних та місцями центральних регіонах буде свіжіше, +18…+23 °С.


Погода 15 липня

"У суботу, 15 липня, на Півночі Лівобережжя утримається нестійка дощова погода, на решті країни істотних опадів не передбачається", - прогнозує синоптик. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, у східній частині місцями пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13...+18 °С, вдень +24...+29 °С, а на півдні - до +31 °С.

Погода 16 липня

У неділю вночі буде без опадів, а вдень у північних та східних областях очікуються невеликі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вночі становитиме +15…+20 °С, вдень +25…+30 °С, на півдні стовпчики термометрів підвищаться до +33 °С.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...