Готуйтеся! Магнітні бурі накриють Землю наприкінці вересня, буде кілька ударів поспіль

Магнітні бурі в кінці вересня доставлять неприємності зі здоров'ям багатьом людям. Очікується кілька ударів поспіль і одна з бур досягне червоного рівня. В які дні варто поберегти своє здоров'я і як знизити вплив магнітних бур – читайте в матеріалі нижче, передають Патріоти України.

Магнітна буря середнього рівня накриє Землю вже на цих вихідних - у неділю, 26 вересня. Метеозалежні люди можуть відчути погіршення самопочуття вже в суботу ввечері. Ця буря буде потужністю в 4 бали.

У понеділок, 27 вересня очікується невеликий перепочинок, але вже у вівторок, 28 вересня, Землю знову накриє магнітна буря. Вона буде потужнішою за попередню, і експерти прогнозують підвищення до 5 рівня – G1. Погіршення самопочуття при такій бурі можуть відчути навіть абсолютно здорові люди. Також можуть бути перебої в роботі електрики та технічних пристосувань.

Які небезпечні симптоми може викликати магнітна буря

  • Головні болі та напад мігрені
  • Порушення сну - сонливість, безсоння
  • Проблеми з серцем та артеріальним тиском
  • Загострення хронічних захворювань
  • Агресія, дратівливість, апатія, зниження енергії, підвищена емоційність
  • Підвищена втома, порушення концентрації уваги, неможливість сконцентруватися
  • Порушення апетиту

Як знизити негативний вплив магнітних бур

Постарайтеся в такі дні знизити фізичне і розумове навантаження, не плануйте далекі поїздки за кермом. Більше гуляйте на свіжому повітрі, провітрюйте приміщення. Уникайте стресів, з'ясування відносин, конфліктів і суперечок

Постарайтеся повноцінно висипатися, не менше 7-9 годин на добу і дотримуйтеся розпорядку дня. У раціоні харчування відмовтеся від шкідливої, гострої, смаженої та важкої їжі. Обмежте споживання кави та інших напоїв з кофеїном. Обмежте вживання алкоголю.

Дотримуйтесь водний баланс, пийте компоти, морси, трав'яні чаї. Вранці підбадьоритися допоможе контрастний душ і легка зарядка, ввечері – ванна з маслами та травами. Людям з хронічними захворюваннями варто тримати під руками необхідні ліки, пляшечку з водою і при необхідності – консультуватися з лікарем.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...