Готуйтеся! ​Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекають випробування у другій половині листопада

Не всім завжди щастить - це довели астрологи, які склали гороскоп для представників деяких знаків Зодіаку, їм доведеться попрацювати у другій половині листопада. Про це повідомляє ресурс slovofraza.com, передають Патріоти України.

Tелець

Вам доведеться добре попрацювати, щоб досягти успіху. Однак зірки говорять, що у вас настала біла смуга. У другій половині останнього місяця осені у вас буде шанс отримати бажане, приклавши максимум зусиль.

Діва

Копітка робота і старання допоможуть дійти до мети. Очікується не найсприятливіший час, але вдача посміхнеться, якщо добре над цим працювати. Зірки радять сконцентруватися на результаті, інакше можна втратити гроші.

Kозеріг

Присвячуйте весь вільний час праці і це винагородиться. На вас чекають вигідні контракти, угоди та проекти. Тому треба добре продумати план дій, вибрати стратегію і працювати.

Риби

Відсидітися і отримати сприяння вдачі в кінці листопада не вийде. Для вашого блага потрібно буде докласти зусиль, інакше конкуренти обійдуть вас. Покажіть свій професіоналізм і не розслабляйтеся.

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...