Готуйтеся! Названо чотири знаки Зодіаку, життя яких перевернеться під час сонячного затемнення 14 грудня

Астрологи прогнозують суттєві зміни в житті представників чотирьох знаків Зодіаку 14 грудня, коли трапиться сонячне затемнення в Стрільці, яке закриє коридор затемнень, що почався 30 листопада. Відповідний гороскоп опубліковано на сайті МК, передають Патріоти України.

Стрілець

Представникам цього знака треба пам'ятати, що їхнє ставлення до інших людей принесе дзеркальну відповідь. Одне з найважливіших завдань на тлі затемнення - гармонізація відносин з собою та оточуючими, насамперед з другою половинкою.

Близнюки

Близнюкам варто бути готовим до несподіванок: довіряти - але перевіряти. Якщо "серед шумного балу випадково" або в переповненому автобусі в годину пік вам почнуть подавати знаки уваги - будьте обережні, наміри у незнайомця можуть бути не найкращі. За можливості, дотримуйтеся максимальної дистанції: і здоровіші будете, і телефон цілішим.

Діва

Під час сонячного затемнення приділіть увагу безпеці свого житла: можливо, зараз саме час застрахувати його від крадіжки, повені або будь-якої неприємності, до яких вже стали звикати в цьому році. Теми дому та сім'ї стануть важливими на найближчі роки.

Риби

Представникам цього знака не вдасться за звичкою плисти за течією, всім навколо стане цікаво: куди пливеш? до чого прагнеш? яку заповітну мету переслідуєш? Можливо, доведеться хоча б для себе пошукати на них відповіді.

Пошук ухилянтів у Києві у розпалі: Скількох чоловіків поліція доправила до ТЦК і як це відбувається

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:28

У Києві поліція продовжує активно вишукувати та доставляти до ТЦК та СП осіб, які розшукуються за порушення правил військового обліку чи законодавства про оборону та мобілізацію. Про це ТСН.ua повідомили у відповіді на запит у відділі комунікації Голов...

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...