Готуйтеся! Нова хвиля похолодання накриє Україну: Синоптик назвала дату

Найближчими днями в Україні буде тепла погода, подекуди температура сягатиме +27 градусів. Та вже незабаром дощів побільшає, нашу країну накриє похолодання. Про це у своєму Телеграм-каналі попередила синоптик Наталка Діденко. Вона назвала дату, коли українцям чекати похолодання, передають Патріоти України.

"Побільшає дощів вихідними, 10-11 червня, і, відповідно, трохи похолоднішає".

Загалом 5-9 червня погода в Україні буде теплою, без спеки, дощів малувато. Короткочасні опади та грози 6-го червня ймовірні у західних областях України. У денні години трохи може покапати у північній частині. На решті території - антициклон, сухо і сонячно, каже Діденко.

Найтепліше завтра буде у центрі, на півночі та півдні, там температура сягне +23...+27 градусів. "У Києві 6-го червня передбачається тепла погода, до +26 градусів. Без істотних опадів, хіба ближче до вечора може подекуди вилитися пару крапель дощу", - прогнозує синоптик.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...