Готуйтеся! Нове похолодання суне на Україну - прогнозують до 20 см снігу та хуртовини

На західну Україну йде похолодання з 25 січня. У Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях випаде до 20 сантиметрів снігу. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Сьогодні в західних та центральних областях, зокрема і в Києві, оголошено штормове попередження: пориви вітру 15-20 м/с, значний дощ та мокрий сніг.

В Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях значний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети (І рівень небезпечності, жовтий). У цих регіонах може випасти від 5 до 20 сантиметрів снігу.

"Погодні умови призведуть до порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів на Правобережжі України, в західних областях також і до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць", - попереджають рятувальники.

У прес-службі "Укравтодору" попередили, що сьогодні зранку у Львівській області місцями сніг з дощем, у Закарпатській, Сумській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Чернігівській областях місцями дощ. Україну накрив туман.

Температура повітря коливається від +1+5, на заході -1+3. На Абранському, Івашківському та Торунському перевалах дощ; на Ужоцькому перевалі місцями сніг, на решті перевалах без опадів. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...