Готуйтеся! В Україну рухається денний "мінус" зі снігом, синоптики різко змінили прогноз

Погода в Україні всерйоз зіпсується, коли на зміну холодному антициклону прийде атмосферний фронт. Він принесе не тільки денний "мінус" але і сніг. Синоптики показали нові карти погоди на місяць, який видасться не надто теплим, передають Патріоти України.

Так, перші нічні заморозки прийдуть на Схід і Північ вже в середу, 11 листопада. До Києва нічний мороз добереться до суботи, 14 числа. На Заході (крім Карпат) та Півдні значення термометра поки ще будуть вище нуля.

А ось десь у 20-х числах місяця варто чекати перших денних морозів і снігу. Ймовірність перших снігових опадів у цих числах найбільш висока на Сході і Півночі. Крім снігу з 20-23 листопада будуть йти дощі, часом упереміш із мокрим снігом. Відзначимо, що до кінця листопада - початку грудня синоптики прогнозують деяке потепління.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...