Готуються до найгіршого: У Дніпрі через коронавірус вирили кілька сотень могил

Всі співробітники моргів забезпечуються засобами індивідуального захисту.

Борис Філатов. Фото: соцмережі.

У Дніпрі викопали кілька сотень могил для поховання заражених коронавірусом в разі летальних випадків. Про це на своїй Facebook-сторінці написав міський голова Дніпра Борис Філатов, передають Патріоти України.

"Для тих, кому не доходить. Ми готуємося до гіршого. На території міських кладовищ викопано не 400, а вже 600 могил під можливе поховання померлих від коронавірусу. Для зберігання тіл закуплено тисячу щільних пластикових мішків", - написав він.

Крім того, за його словами, всі співробітники моргів забезпечуються засобами індивідуального захисту. "Найближчим часом буде заборонено проведення розтину померлих з підтвердженим захворюванням або підозрою на коронавірус", - уточнив Філатов.

До того ж, мер Дніпра розповів, що видача тел з моргів померлих буде проводитися в закритих трунах, тіла будуть знаходитися в герметичних мішках і піддані дезінфекції. "На похоронах не можна бути присутнім більш ніж по одній особі на території в 10 квадратних метрів", - додав градоначальник.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...