Готуються до втечі із РФ? У мережу злили фото замку Пугачової і Галкіна за кордоном

У мережу злили фото замку примадонни російської естради Алли Пугачової та її чоловіка, шоумена Максима Галкіна, який розташований на Кіпрі, повідомляють Патріоти України.

Так, інформацію поширив співробітник агентства, яке нібито займалося будівництвом фешенебельного особняка для зірок із РФ. На замок у курортному місті Лімасол на узбережжі Середземного моря Галкін і Пугачова, за інформацією джерела, витратили понад 2,3 мільйонів євро (майже 70 млн грн).

Відомо, що площа фешенебельного котеджу Пугачової і Галкіна складає 600 кв. м. В особняку є відкритий басейн, тераса, сауна, кімната-кінотеатр і камінна зала.

"Здати Галкіну і Пугачовій замок планують у липні цього року. Подружжя іноді приїздить, контролює процес. Але частіше буває сам Галкін. Будинок будується за макетами дизайнера зіркової пари, але у нас тут свої вимоги до висоти, кількості поверхів, кольору даху і вікон, причому у всіх районах різні. У серпні Максим повинен приїхати приймати роботу, а також обговорити дизайн внутрішніх приміщень, яких там величезна кількість", – розповів інсайдер.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...