"Готувалась до весілля, замовляла банкетний зал": Активіст розповів про львів’янку, яку росіяни вбили ракетою


Одна з загиблих внаслідок нічного ракетного удару по Львову, Анастасія Сенів, незабаром мала вийти заміж та готувалась до реєстрації шлюбу. Вона загинула разом зі своєю мамою Мирославою Садовою. Про це в коментарі для ТСН.ua розповів львівський активіст Ігор Зінкевич, який особисто знав цю родину, передають Патріоти України.

"Я знаю цю родину, тому що у мене в ЗМІ працює Володимир Садовий – брат Анастасії та син пані Мирослави. Анастасійка офіційно працювала в "Укрпошті", але допомагала нашій організації, була асистентом журналіста. Дівчина – 1991 року народження, її мама – 1963 року народження. Анастасійка – це щира людина, мала незабаром вийти заміж, вже замовляла банкетний зал. Через два тижні мала обирати ресторан. Її наречений в шоці. Для мене вона залишиться маленьким янголом, яка ніколи не залишалась байдужою, намагалась завжди допомагати", - сказав Ігор Зінкевич.

За словами активіста, ворожа ракета влучила в квартиру, яка розташовувалась поруч з тією, де мешкала Анастасія з мамою.

"Від вибухової хвилі вибило вікна в багатьох квартирах в тому периметрі. В квартирі була Анастасійка з мамою. Було таке, що Володимир часто відправляв свою дитину до них, але не того разу. Часто сам там бував, але в той час був на патрулюванні", - розповів нам Зінкевич.

До цього він додає: "Як депутат міської ради я спілкувався з багатьма постраждалими. Є багато людей, у яких порізи склом". Нагадаємо, у ніч проти четверга, 6 липня, росіяни атакували Львів. Наразі відомо про 4 загиблих і багато поранених. Через терор окупантів пошкоджено житловий будинок і об'єкт критичної інфраструктури. Під час ракетної атаки на Львів вдалось знищити сім із десяти крилатих ракет "Калібр".


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...