Готували замах на президента: В Ужгороді затримали російську ДРГ і агента ФСБ (фото)

жгороді співробітники військової контррозвідки затримали російську ДРГ на чолі з агентом ФСБ Російської Федерації. Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола у Telegram, передають Патріоти України.

За його даними, диверсійна група планувала здійснити замах на Президента України та провести диверсії у Києві й інших регіонах України.

Організатор ДРГ є агентом ФСБ. Його затримали "на гарячому" у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада) під час контрольованої закупівлі зброї.

Чоловік формував диверсійну групу чисельністю до 25 осіб, їх озброєння та оснащення транспортом. "Планувалось, під виглядом підрозділу ТрО, їх висунення до Києва та проведення злочинних дій в урядовому кварталі", - зазначив журналіст.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...