Готувалися довго: Настя з Уханя вийшла заміж за главу міграційної служби (фото)

Анастасія Зінченко і Максим Соколюк зіграли пишне весілля 29 серпня. Настя - та сама дівчина з Уханя, яка застрягла в Китаї на самому початку пандемії через свого песика. А Максим Соколюк - голова Державної міграційної служби, передають Патріоти України.

Фотографії урочистого заходу Анастасія Зінченко показала на своїй сторінці в Instagram. Офіційно пара розписалася в лютому 2021 року, але урочистий захід молодята перенесли на літо. Дату вони вибрали заздалегідь, ще восени. І у зв'язку з цією подією пара зробила собі однакові татуювання на руках.

А 29 серпня Анастасія Зінченко і Максим Соколюк зіграли весілля в ресторані Zafferano під Києвом. "Приймаємо привітання. 29.08.2021", - написала Анастасія на своїй сторінці. Наречена була в білій сукні з прозорими рукавами та невеликим шлейфом, а наречений – у світло-сірому костюмі.

У лютому 2020 року Максим Соколюк подзвонив дівчині в Китай, щоб допомогти їй розв'язати проблеми з евакуацією з Уханя. Він побачив, що Зінченко виявилася єдиною пасажиркою, яку не пустили в літак.

Після цього вони почали багато спілкуватися і Соколюк допоміг дівчині щасливо повернутися додому. А після її повернення в Україну, у 42-річного Соколюка і 23-річної Зінченко зав'язався роман. Соколюк на той момент ще був одружений і виховував з дружиною двох дітей. Через деякий час він пішов з сім'ї та подав на розлучення. А після цього він зробив пропозицію Анастасії.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...