Готував серію терактів: На Луганщині затримали колишнього військового (фото)

Чоловік заклав вибухівку на залізничній станції в селищі Рубіжне на ділянці, де зазвичай проводиться розвантаження військової техніки.

На Донбасі правоохоронці затримали колишнього військовослужбовця ЗСУ, який готував серію терактів. Про це повідомив Офіс генпрокурора України, передають Патріоти України.

В ході досудового розслідуванням встановлено, що екс-військовий, який протягом 2018-2019 років проходив службу в районі ООС в Донецькій області, планував перейти лінію розмежування та приєднатися до окупантів РФ у Луганській області.

Він планував здійснити підрив кількох об'єктів військової інфраструктури та транспортного сполучення України. З цією метою встановив вибухові пристрої біля будівлі 59-го військового госпіталю в Сєвєродонецьку, де знаходиться близько 170 хворих військовослужбовців та медперсонал. Також він заклав вибухівку на залізничній станції в селищі Рубіжне на ділянці, де зазвичай проводиться розвантаження військової техніки.
Зловмисника викрили та затримали, а вибухівку вилучили. Проводяться невідкладні слідчі дії, вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин злочину.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...