Готував вибух: На Прикарпатті чоловік намагався вбити суддю, який розглядав його справу


На Івано-Франківщині в селі Підпечари майже завершили розслідування спроби замаху на суддю. Гранату Ф-1 у гараж служителю правосуддя намагався підкласти один із місцевих мешканців. Чоловікові оголосили підозру. Про це повідомляє Офіс генпрокурора, зазначають Патріоти України.

Вибух у гаражі в судді мав прогриміти в ніч із 9 на 10 серпня 2020 року. Підривники розраховували, що граната здетонує, коли суддя відкриватиме гаражні ролети. Проте вибуховий пристрій не спрацював, а поліція області зайнялася пошуком «народних месників».

Підозрюваного знайшли серед тих, чиїми справами активно займався суддя. На розгляді в суді якраз була справа за звинуваченням групи у тяжких злочинах. Учасникам угруповання загрожував тривалий тюремний термін. За даними поліції, один із підслідних разом із спільником (особа ще не встановлена) задумав убити суддю, щоб розгляд справи відклали, а потім передали більш лояльним служителям Феміди.

Наразі чоловіка підозрюють за двома статтями: замах на життя судді та незаконне поводження з боєприпасами. Підозрюваного збираються до суду тримати під вартою.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...