"Гоу в Москву, Алінко?": Відома українська реперка заспівала з російськими артистами і влипла у скандал (відео)

Українська реп-виконавиця Alina Pash взяла участь у проєкті з російськими зірками, чим викликала обурення у своїх шанувальників, передають Патріоти України.

Днями до 130-річчя від дня народження російського поета Осипа Мандельштама, вийшов триб'ют-альбом "Сохрани мою речь навсегда". Крім Аліни, у його записі взяли участь Леонід Агутін, Noize MC, Оксімірон, Ілля Лагутенко та інші. Alina Pash виконала пісню на вірш "Среди лесов, унылых и заброшенных", частину якого заспівала українською.

Через співпрацю з російськими музикантами на Аліну напали хейтери: "Зараз би співпрацювати з Агутіним, який відвідував окупований Крим. Соромно", "Якась тупа русня", "Не набридло співпрацювати з окупантами і примазуватися до російського продакшену?".

У коментарях під відео Аліни на YouTube її прихильники також висловили обурення. Вони обурилися і тим, що всіх учасників проєкту запрошують до Москви на концерт.

"Ще однією роботою Аліна показує, як впевнено рухається за паребрік", "Гоу в Москву, Алінка?", "Російський контент – неможливий, прощайте", – пишуть в коментарях.

Варто зазначити, що багатьом дуже сподобалася робота Паш – шанувальники написали десятки позитивних відгуків і стали на її захист.

"Пісня чітко і ясно дає посил про окупантів, які приходять на чужу землю і, озвірівши, не жалкують ні старих, ні дітей. Ця пісня як уособлення болю від того, що зараз в нашій державі. І саме російською, на мою думку, тому що це мова оригіналу вірша, і саме російською, щоб почули ті, для кого це адресувалося", "Неймовірно", "Мені дуже сподобалося", "Круто, дуже глибоко", – підтримали Аліну підписники.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...