Говорили про нього "зайве": Сирієць вбив двох росіянок на Кіпрі

Поліція Кіпру знайшла тіла двох російських туристок, які зникли безвісти у середині листопада. У їхньому вбивстві зізнався сирієць. Деталі інциденту розкрило місцеве видання Cyprus Mail, передають Патріоти України.

Тіла росіянок були знайдені в саду в одному з будинків у гірському селі кіпрської провінції Лімасол. На місце поховання вказав головний підозрюваний сирієць. Він "зламався" під час допиту, зізнавшись у вбивстві. Загиблі - громадянки РФ 33 та 43 років Марія Газібагандова та Альраїзі Хаят. Одна з них прибула на Кіпр ще на початку літа, друга – півтора місяці тому.

Причина вбивства поки що не озвучується. Відомо тільки, що сирієць, повернувшись з полювання о 7-й ранку, почув, як росіянки про нього говорять, після чого застрелив їх. Він викопав яму в саду глибиною 1,5 метра, поховав убитих жінок, присипав це місце гравієм. Сильний дощ приховав сліди на землі, через що поліція не змогла швидко знайти загиблих.

Слідство уточнило, що вбивця не був господарем цього будинку. Він виконував будівельні роботи. Підозрюваного заарештували ще близько 10 днів тому, але "розколовся" тільки зараз. Зізнання від нього вдалося отримати після того, як експертиза знайшла кров однієї із загиблих жінок у будинку, а також на міні-екскаваторі, який використовувався у будівельних роботах. Крім того, підозрюваний ще користувався кредитною карткою однієї зі своїх жертв. Примітно, що сирієць спочатку заявляв про причетність до вбивства іншого вихідця із Сирії 23-х років. Так він намагався пустити слідство хибним слідом. Проте правда зрештою спливла назовні.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...