"Говорить і показує Беня": Коломойський офіційно очолить "плюси"

Олігарх очолить Наглядову раду ТОВ "ТРК "Студія 1+1".

Олігарх Ігор Коломойський, який є головним акціонером групи "1+1 медіа", очолить Наглядову раду телеканалу "1+1". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "1+1 медіа".

"Ігор Коломойський, як головний акціонер групи, очолить Наглядову раду ТОВ "ТРК "Студія 1+1", - йдеться в повідомленні. Новим головою правління і генеральним директором "1+1 медіа" призначено Ярослава Пахольчука. Олександр Ткаченко, який обіймав цю посаду до того, як стати депутатом ВР від партії "Слуга народу", залишиться почесним президентом "1+1 медіа".

Таким чином компанія повідомляє про завершення процесу децентралізації і представляє оновлену структуру управління групою, зазначили в прес-службі.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...