"Говорив російською з поваги до тих, хто був навколо": Колишній гравець збірної України розповів про період в академії "Шахтаря"

Український ексфутболіст Артем Федецький, який висміяв Анатолія Тимощука через отримання румунського паспорта, поділився спогадами про перші дні перебування в структурі «гірників», передають Патріоти України.

В коментарі ПРОФУТБОЛ Digital Федецький зізнався, що над ним часом жартували з приводу Степана Бандери, однак він не ображався, бо не цікавився його історією. «Мені було 15 років, коли я приїхав у Донецьк. Були якісь жарти на рахунок Степана Бандери, але я це сприймав так. Я не цікавився історією Бандери, його поглядами, до чого він прагнув, за що боровся. Коли вже трошки подорослішав, то почав вивчати історію і розуміти, хто такий Бандера і за що він боровся».

Артем також зазначив, що почав говорити російською мовою, коли перебрався в Донецьк. «Я розмовляв українською, намагався говорити й російською, але не тому, що боявся, а просто з поваги до людей. Людям було так зручно», — сказав Федецький.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...