Гра була напруженою: "Шахтар" розгромив "Кривбас" у битві претендентів на титул УПЛ (відео)

У рамках 19-го туру чемпіонату України донецький Шахтар здолав криворізький Кривбас із рахунком — 5:2, повідомляють Патріоти України.

На 10-й хвилині Юхим Конопля після подачі з кутового заштовхав м’яч у сітку воріт суперників. А через декілька хвилин оборонець гірників дозволив Дібанго прострілити, Ярослав Ракіцький не встиг «накрити» Аду, який зрівняв рахунок.

На 22-й хвилині гравці Шахтаря перехитрили суперників, швидко розігравши стандарт біля воріт Кривбасу. Арбітр підтвердив, що гол Дмитра Криськіва був забитий за правилами, хоч криворіжці почали апелювати.

Після перерви легіонер криворізького клубу Ілич був вилучений з поля. А на 68-й хвилині Шахтар вже в більшості забив третій м’яч — відзначився Бондаренко.

Пізніше Криськів оформив дубль у ворота криворіжців, а Стецько відповів другим забитим м’ячем Кривбасу. Фінальну крапку в матчі поставив Лассіна Траоре.

Українська Прем'єр-ліга, 19-й тур

Шахтар — Кривбас — 5:2

Голи: Конопля, 10, Криськів, 22, 82, Бондаренко, 69, Траоре, 90+2 — Аду, 20, Стецьков, 86

Вилучення: Ілич, 57 (К, пряма червона картка)

Зазначимо, що Шахтар піднявся на третє місце в турнірній таблиці, маючи дві гри в запасі. Кривбас розташовується на другій сходинці. Лідером УПЛ наразі є Дніпро-1.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...