Гра була напруженою: "Шахтар" розгромив "Кривбас" у битві претендентів на титул УПЛ (відео)

У рамках 19-го туру чемпіонату України донецький Шахтар здолав криворізький Кривбас із рахунком — 5:2, повідомляють Патріоти України.

На 10-й хвилині Юхим Конопля після подачі з кутового заштовхав м’яч у сітку воріт суперників. А через декілька хвилин оборонець гірників дозволив Дібанго прострілити, Ярослав Ракіцький не встиг «накрити» Аду, який зрівняв рахунок.

На 22-й хвилині гравці Шахтаря перехитрили суперників, швидко розігравши стандарт біля воріт Кривбасу. Арбітр підтвердив, що гол Дмитра Криськіва був забитий за правилами, хоч криворіжці почали апелювати.

Після перерви легіонер криворізького клубу Ілич був вилучений з поля. А на 68-й хвилині Шахтар вже в більшості забив третій м’яч — відзначився Бондаренко.

Пізніше Криськів оформив дубль у ворота криворіжців, а Стецько відповів другим забитим м’ячем Кривбасу. Фінальну крапку в матчі поставив Лассіна Траоре.

Українська Прем'єр-ліга, 19-й тур

Шахтар — Кривбас — 5:2

Голи: Конопля, 10, Криськів, 22, 82, Бондаренко, 69, Траоре, 90+2 — Аду, 20, Стецьков, 86

Вилучення: Ілич, 57 (К, пряма червона картка)

Зазначимо, що Шахтар піднявся на третє місце в турнірній таблиці, маючи дві гри в запасі. Кривбас розташовується на другій сходинці. Лідером УПЛ наразі є Дніпро-1.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...