Гра із сестрою привела до біди: У Києві 15-річна дівчина випала з вікна

Того вечора дві сестри гралися вдома і під час забав одна скочила на підвіконня.

У Дарницькому районі Києва 15-річна дівчина випала з вікна квартири на четвертому поверсі житлового будинку під час ігор із сестрою. Інцидент трапився в четвер увечері, 22 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Як інформує Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва в Facebook, виклик про інцидент у диспетчерську службу надійшов о 21:08. "Госпіталізована з переломом кісток тазу, відкритим переломом правої гомілки", – йдеться в повідомленні.

За даними джерела, того вечора дві сестри гралися вдома і під час забав одна скочила на підвіконня. Там вони продовжили штовхатися, в результаті чого одна з дівчат випадково випала з вікна. Вона жива, подію кваліфіковано як нещасний випадок.

Нагадаємо, що цього ж дня у Києві на вулиці Солом'янській із 9 поверху житлового будинку випали жінка й малолітня дитина. Обоє загинули миттєво, у мережі було опубліковано стрім із місця трагедії.

Скриншот повідомлення

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...