Градуси будуть південними: Синоптик приголомшила українців прогнозом погоди до кінця тижня

Погода в Україні найближчими днями буде сухою і теплою. Температура повітря знову піде вгору і жителів більшості областей чекає дуже комфортна погода до кінця тижня, передають Патріоти України.

В Україну зайшов антициклон, що приніс суху, сонячну і теплу погоду майже на всю територію країни. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Дощі оминають Україну. Захисним сонячним віночком стоїть антициклон, який і завтра подарує практично всій нашій території суху погоду. Тобто, п'ятниця буде у нас без дощу і виїжджати за місто або пройтися після роботи можна буде спокійно і приємно", - повідомила синоптик.

Вона додала, що температура повітря в більшості областей піде вгору і місцями варто очікувати до +22 градусів. "Вітер очікується з південного заходу, температура повітря також буде явно "південна" протягом дня в Україні передбачається +15 +20 градусів, на Півдні +16 +22 градуси", - зазначила Діденко.

У Києві, за прогнозом синоптика, 23 жовтня дощі будуть малоймовірні, а повітря прогріється до +18 градусів. Крім того, Діденко пообіцяла хорошу погоду українцям і на всі вихідні дні. "В суботу-неділю повітря в Україні посвіжіє, але не критично, істотні опади – навряд чи, хіба що в суботу по північних районах прогуляються невеликі опади", - попередила синоптик.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...