"Градуси набиратимуть обертів у бік підвищення": Синоптикиня розповіла, коли в Україну повернеться тепло

У вівторок відбудеться перехід від холоду, який охопив багато регіонів України, до повернення літнього тепла. Однак про справжню літню спеку говорити ще зарано, передають Патріоти України.

Якою буде погода 13 червня, розповіла синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Прохолодно та свіжо лишатиметься на заході України.

За прогнозом синоптикині, 13-го червня в Україні очікується найвища температура повітря на сході, в центрі та на півдні. Там стовпчики термометрів вдень показуватимуть від +20 до +26 градусів.

У північних областях, таких як Житомирщина, Чернігівщина, Київщина, очікується від +16 до +18 градусів, а на Сумщині - до +20 градусів. Західний регіон залишається найпрохолоднішим протягом дня з температурою від +12 до +18 градусів.

Дощі починають зменшуватись, лише завтра на півдні можуть пройти опади з грозами, а також окремі дощі в прикарпатських областях. Протягом дня можливі невеликі опади на Черкащині. Вітер залишиться східним, північно-східним і помірним, сильних поривів синоптики не передбачають.

У Києві завтра істотні опади малоймовірні. Температура повітря трохи підніметься до +17 до +19 градусів. Якщо вийде сонце, можна очікувати навіть +20 градусів.

Проте вже з середи температура почне потроху наростати. У більшості областей України очікується тепла та навіть дуже тепла погода вже протягом тижня.


Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: У ДПСУ розповіли, чи перевірятимуть оновлення даних

понеділок, 20 травень 2024, 14:44

У Державній прикордонній службі України запевняють, що не перевірятимуть оновлення військово-облікових даних у чоловіків призовного віку, яким дозволено виїзд за межі України. Для перетину кордону достатньо надати військово-облікові документи. Про це п...

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...