Граната розірвалася поруч: У "Десні" командир взводу врятував життя курсанту (відео)

Під час виконання вправи з метання ручної гранати РГ-42 один з курсантів не зміг викинути її з окопу.
Навчальний центр "Десна". Фото: Фейсбук.

Прапорщик Юрій Єверкін, командир взводу одного з підрозділів 169-го Навчального центру, врятував життя курсанту. Про це повідомляє прес-служба Навчального центру «Десна» на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Під час виконання вправи з метання ручної гранати РГ-42 один з курсантів не зміг викинути її з окопу, поціливши під ноги керівнику занять. Прапорщик Єверкін, зреагувавши моментально, виштовхнув солдата-контрактника з окопу, і ледве встиг вистрибнути сам.

На щастя, поранення, які дістали обоє військовослужбовців, не загрожують їхньому життю. І вже скоро обидва будуть в строю.

Варто зазначити, що техніка безпеки під час занять була дотримана. І це був нещасний випадок зі щасливим кінцем. Також додамо, що Юрій Єверкін неодноразово виконував завдання в зоні проведення АТО/ООС, і раніше був поранений під час бойового завдання. Нині підрозділ готує подання героїчного командира взводу на державну нагороду.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...