Гранатомети, кулемети, пістолети: Поліція Харкова виявила у гаражі містянина справжній арсенал (фото)

У Харкові в гаражному кооперативі поліцейські виявили склад зброї і боєприпасів. Про це повідомила пресслужба харківського управління Нацполіції, передають Патріоти України.

Під час обшуку в гаражному кооперативі у Харкові поліцейські виявили та вилучили два гранатомети РПГ-26, три кулемети ПКМ, ручний кулемет РПК та ствол до нього, два пістолети «Люгера», три пістолети WALTHER, пістолет «Глок-19» з глушником, пістолет «СР-10SI», автомат AGR-47.

До усієї зброї виявлені магазини, споряджені патронами. Окрім того, поліцейські вилучили сім гранат Ф-1 та РГД-5 з запалами, 32 гранати ВОГ, протипіхотну міну, три тактичні ножі, два пристрої нічного бачення та майже 1,5 тисячі патронів різних калібрів.

Вилучений арсенал направлений на експертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення 54-річному харків’янину про підозру у скоєнні правопорушення. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Тривають слідчі дії, обшуки. Мету та місце придбання зброї і боєприпасів з’ясовують слідчі.


От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...