"Гранату в подвал и все!": Окупант похвалився, як вбиває людей в Україні

Російський військовий у телефонній розмові з матір'ю похизувався, як вбиває українців, і зізнався у втратах. Жінка підтримала дії сина і жодним чином не засудила їх, передають Патріоти України.

Перехоплена телефонна розмова з'явилася в мережі 22 квітня. З неї стає зрозумілим, що окупанти знищують навіть тих людей, які опинилися у пастці під завалами.

Так, Микита Єльшов, якому ще немає 20 років, розповів, що "добив" заблокованих українців. "Так ось вчора: випустіть нас, врятуйте нас. З підвалу кричали. Та, звичайно, гранату їм туди і все", – хизується солдат Кремля.

При цьому Єльшов зізнається, що практично спить "в обнімку з холодними". Певно, йдеться про загиблих окупантів. Ще, за словами хлопця, кілька військових з його підрозділу отримали травми і тепер повернуться додому. Солдат упевнений, що їм мають виплатити по три мільйони рублів.

Проте багато сімей загиблих на війні в Україні російських солдат скаржаться, що не можуть отримати компенсації. Їх доводиться вибивати через суд. Головна проблема в тому, що за документами більшість окупантів або взагалі були тільки на навчаннях, або вважаються безвісти зниклими.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...