Грати не можна: У ФК "Карпати" виявили близько 30 випадків коронавірусу

Карантин триватиме не менше двох тижнів, тому найближчі матчі скасовані.

Не менше 30 футболістів і членів персоналу ФК “Карпати” (Львів) заражені коронавірусом. Про це повідомляється на сайті «Карпат», передають Патріоти України.

“Сьогодні з лабораторії було отримано трохи менше половини позитивних результатів на наявність вірусу у карпатівців (всього тестування пройшли 65 осіб). Всі інфіковані ознайомлені з результатами і знаходяться в ізоляції під контролем медиків”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що карантин триватиме не менше двох тижнів, тому найближчі матчі скасовані. Керівництво ФК закликало всі клуби України максимально відповідально ставитися до тестування гравців, тренерів та персоналу, оскільки від ризику зараження COVID-19 не застрахований ніхто.

“Ми сподіваємося, що після завершення карантину, вже здорові гравці, з залученням карпатівців усіх вікових категорій, зможуть відновити тренувальний процес і дограти чемпіонат”, – додали в клубі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...