Грав Наполеона і отримав орден від президента Франції: Подробиці про професора із Пітера, який розчленував дівчину (фото)

На Олега Соколова в 2008 році одна студентка скаржилася в правоохоронні органи за жорстоке побиття. Потерпіла писала, що він погрожував спотворити її.

Викладач університету Олег Соколов, який розчленив студентку, був нагороджений президентом Франції. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За даними видання "Говорить Москва", на Соколова в 2008 році студентка скаржилася в правоохоронні органи за жорстоке побиття. Потерпіла писала, що він погрожував спотворити її.

"Я виявилася абсолютно безпорадною, нездатною чинити опір. Соколов О. В. вийшов в сусідню кімнату, поки я залишалася прив'язаною до стільця в передпокої. З кімнати він повернувся з праскою і на моїх очах включив її в розетку. Коли праска нагрілася, він підніс її до мого обличчя, так що я відчувала жар, що виходив з неї, і став погрожувати, що спотворить мене на все життя. Після чого став методично бити мене по обличчю, голові, наносив удари в груди і живіт. Соколов О. В. бив мене, наносив удари як було описано вище, піднімав за волосся і за вуха разом зі стільцем", - повідомляла вона в інтерв'ю.
Дівчині вдалося зняти побої у судмедексперта. Вона попросила слідчих перевірити особу чоловіка. "Про Олега Соколова я можу сказати тільки хороше", - так директор Інституту історії СПбДУ Абдулла Даудов відреагував на запитання журналіста про особу Соколова.
Крім того, стала відома інформація, що Соколов - професор Сорбонни, кавалер Ордена почесного легіону (заснований Наполеоном, видається президентом Франції) і кандидат історичних наук.

Також стали відомі дані про вбивство студентки і коханки Соколова. Імовірно, вона родом зі станиці Старовелічковська Краснодарського краю. Випускниця Санкт-Петербурзького держуніверситету разом з доцентом кафедри історії працювала над науковими публікаціями про Наполеона.

Як пише ресурс 47news, жіноче тіло і голова були виявлені 9 листопада в квартирі Соколова. Слідство вважає, що жертвою стала 24-річна Анастасія Єщенко. Вона з відзнакою закінчила Інститут історії СПбДУ і з 2016 року підробляла репетиторством.

Протягом останніх трьох років вона часто їздила в Москву в одному купе з Соколовим, у якого і вчилася. У них є спільні наукові роботи - зокрема "Російський посланник при дворі Жозефа Бонапарта в 1809 - 1812 рр." і "Ранній період Наполеонівських воєн очима художника і воїна Луї-Франсуа Лежена".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...